lauantai 29. joulukuuta 2012

Lepoviikon loppu ja joulun kuulumisia..

Vihdoin on lepoviikko lusittu! Täytyy kyllä sanoa että en muista hetkeen oleeni niin kiukkuinen kun lepoviikon aikana, miesparkakin sai kuulla kunniansa muutamaankin otteeseen. Onneksi nyt on taas jo muutamat treenit takana ja rauha palannut tähänkin huusholliin. :)

Joulua vietimme minun perheeni kanssa mökillä ja joulupäivänä matkasimme Turun suunnille mieheni sukulaisten luo. Matkassani kulki tiiviisti muiden eväiden seurana se edellisen postauksen piparinmakuinen protskupatukka, mutta omaksi yllätyksekseni sekin jäi sitten syömättä, koska pysyin kuin pysyinkin täysin omassa ruokavaliossani, vaikka houkutuksia olikin tarjolla vaikka kuinka! :) Myös ihanat läheiseni olivat huomioineet 'kummalliset' ruokailutottumukseni ja tarjolla olikin paljon minullekkin sopivia ruokia, suurkiitos heille siitä ettei minun koko jääkaappiamme tarvinnut raahata mukana. Jouluna siis tuli rentouduttua kunnolla, syötyä, nukuttua ja nautittua hyvästä seurasta ja ihan ilman tunnontuskia ja perinteistä ähkyä. :)

Täytyy kyllä tunnustaa, että odotin lepoviikon päättymistä melkeinpä enemmän kuin koko joulua ja lopulta eilen pääsinkin sitten salille taas riehumaan. :) Eilen treenasin selkää ja pakaroita ja rauta tuntui ihmeen kevyelle! Sainpa sitten lisäillä painojakin ihan kiitettävästi, enkat tulikin tehtyä romanialaisessa maastavedossa 67,5kg! Varmasti monen mielestä vähän, mutta itselle tuntui paljolta. :)
Tänään se vasta sitten onkin tuntunut, ja muutenkin tämänpäiväinen takareisi-olkapää-rinta-treeni kulki melko nihkeästi (tai sitten WFC:llä painotkin ovat painavampia kuin kotisalilla hehe). Vaikka sarjat veinkin loppuun saakka, oli se suurimmaksi osaksi melkoista pakottamista. Ehkä huominen lepo/aerobinen tasaa taas tilanteen..


Treenintäyteistä loppuvuotta kaikille! :)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristit päivääni kommentillasi! :) En kuitenkaan käsittele henkilökohtaista elämääni kommenttiboksissa, joten mikäli tarvetta ilmenee kysellä jotakin siihen liittyvää, laitathan minulle ennemmin sähköpostia osoitteeseen starsinhereyesblog@gmail.com kiitos! :)