keskiviikko 19. joulukuuta 2012

PT-treenit ja uusia tuttavuuksia.

Jos viime viikko oli rankkaa treeniä täynnä, niin on kyllä ollut tämäkin! Ja mikäs sen parempaa. :)

Maanantaina tapasimme kolmen muun Fitfarmin bikinitytön kanssa ja pidimme poseeraustreenit yhdessä. Oli aivan huippua tavata muita kilpasiskoja ja juttua kyllä riitti. Poseerauksetkin menivät suhteellisen kivasti, sain paljon hyviä vinkkejä muilta ja muutenkin homma tuntui luonnollisemmalta porukalla harjoitella line-uppeja ja vertailuja. Posettelun jälkeen jatkoimme vielä yhden tytön kanssa salin puolelle ja saatiin vielä suhteellisen hyvä selkä-pakara-treenikin aikaan. Omat enkat prässissä ja romanialaisessa maastavedossa tulikin rikottua, kiitos hyvän treeniseurani! :)

Tiistai meni lihashuollon merkeissä ja tänään treenailtiin etureisiä, hauista ja ojentajia pt-Teron kanssa. Kyllä oli taas itku lähellä moneen otteeseen, mutta olipahan tehokasta! :) Alkulämpöjä otettiin smithissä reippaasti kyykäten ilman painoja ja tämän jälkeen jatkettiin hackiin, prässiin ja polven ojennusta istuen tekemään. Tätä tehtiin ilman palautuksia kolme kierrosta, jonka jälkeen matka jatkui askelkyykkyihin. Olin varmasti melko koominen näky hoiperrellessani vuorotellen toinen polvi lattiassa painot käsissä ympäri salia.. :D
Ja jotta saatiin treeni perille saakka, pienet staattiset pidot selkä seinää vasten polvet 90'asteen kulmassa ja kyykkyhypyt loppuun ennen hauis-ojentaja sarjoja. Sen jälkeen olo oli melko kaikkensa antanut, mutta kyllä se vaan oli taas niin siistiä! :)

Huomenna aamupäivällä vielä pienet posettelut tyttöjen kanssa WFC:llä ja treenit siihen päälle ja lepoviikkoni voikin alkaa perjantaina. Saa nähdä kuinka pää kestää viikon salitauon..

Mukavaa ja treenintäyteistä joulun odotusta! :)


2 kommenttia:

  1. Toi Teron treenisisältö kuulostaa niin tutulta!
    T. WFC:llä samaoin tekniikoin mukiloitu kilpasisko :D
    P.S Tosi kivaa luettavaa :)!

    VastaaPoista
  2. Aku: Kiva kuulla, että en ole yksin ton rääkin kanssa! :) Ja kiitos, pitänee käydä kurkkimassa tuo sinunkin blogi.. ;)

    VastaaPoista

Kiitos, kun piristit päivääni kommentillasi! :) En kuitenkaan käsittele henkilökohtaista elämääni kommenttiboksissa, joten mikäli tarvetta ilmenee kysellä jotakin siihen liittyvää, laitathan minulle ennemmin sähköpostia osoitteeseen starsinhereyesblog@gmail.com kiitos! :)