perjantai 11. tammikuuta 2013

Eilen oli tasan 7kk kisoihin.

..Alkaa pikkuhiljaa tämä kisoihin menokin konkretisoitumaan. Niin hassulta kun se kuulostaakin, niin viime vuoden puolella (olkoonkin, että vuotta oli alle kuukausi jäljellä) ajattelin kisojen häämöttävän jossakin kaukaisessa tulevaisuudessa 'ensi vuoden puolella' ja mitään kiirettä ei ollut. No, nyt vuoden vaihduttua ja sivusta osan tiimiläistemme dieettejä ja kevään kisoihin valmistautumista seuranneena on pikkuhiljaa itsellekin alkanut valkenemaan että jaa, kohtahan se on itselläkin edessä!

Tammikuun aikana pitää myös kaikkien vuonna 2013 kisalavoille halajavien maksaa lisenssit, ja tätä maksaessani aiemmin tällä viikolla sain ihan mukavan kisastressinkin kehiteltyä itselleni. Mikäs sen viksumpaa. :D Stressi lähinnä aiheutui tämän hetkisestä kunnostani (erityisesti verratessani sitä muutamaan muun kilpasisareni kuntoon) ja siitä, että aikaa on todella jäljellä enää hieman alle 7kk. Yhden illan kieriskelinkin itsesäälissä kotona ja tottakai lähetin myös sähköpostia Bullille aiheeseen liittyen. No, itsesääli vaihtui seuraavana päivänä riuskaan selkä-pakaratreeniin kun vastaus saapui 'Neiti on nyt sitten vaan hyvä ja keskittyy siihen oman itsensä kehittämiseen, treeniin ja syömiseen ja jättää muiden touhujen kyttäämisen ja turhan stressaamisen sikseen, niin varmasti päästään kisakuntoon syksyksi.' Näinhän se on. Onni on oma fiksu valmentaja. Taidankin tehdä (vähän myöhäiseksi jääneen) uuden vuoden lupauksen aiheeseen liittyen. :)

Ja onhan tämä kisahössötys pääasiassa pelkkää hauskaa puuhaa, erityisesti biksujen, kenkien yms tuunausten suunnittelu (treenien lisäksi)!
Itse varasinkin biksuajan huhtikuulle, ja kengät laitoin toissapäivänä tilaukseen jagerstore.co.uk-sivustolta. Myös meikkiä ja tukkaa olemme vähän jo suunnitelleet iki-ihanan ystäväni ja tulevan kisahuoltajani, K:n kanssa. Jahka bikinieni lopullinen väri selviää (lue: lopetan älyttömän vekslaamisen kahden eri värivaihtoehdon välillä), niin päästään siinäkin hommassa eteenpäin. :)

Treenit ovat kulkeneet pääasiassa loistavasti, motivaatio sen kun kasvaa kun kroppa muuttuu. Kävin myös edellisviikolla kokeilemassa salitreeniä tyhjällä vatsalla ja sekin kulki yllätyksekseni oikein mukavasti. Toisinaan hyvääkin vaihtelua ja aamuisin saa melko rauhassa treenailla. Ainakin sillä salilla missä vielä tämän kuun käyn, ovat nämä uuden vuoden lupaus-treenaajat valloittaneet melkeinpä kaiken tilan klo 16-20. No, pääasia että ihmiset liikkuvat, vaikka toisinaan se tuntuukin turhauttavalle käyttää aikaa salilla siihen odotteluun.

Tässä vielä muutama kuva loppuun, ekassa tilaamani kisakengät ja muuta fiilistelyä ja myöskin tämän hetkistä kuntoa (otettu eilen). Rehellisyyden nimissä täytyy tunnustaa että kuvat siksi lopussa ja ilman kuvatekstejä, koska puhelimella blogatessani en osaa niitä tekstin keskelle sijoittaa enkä niitä kuvatekstejäkään niihin asetella.

Mukavaa viikonloppua! :)







4 kommenttia:

  1. Hahaa, mulle on tullut Jarilta ihan sama ryhdistyspuhe tuosta muiden kehityksen vertailusta itseen :D Ja mulla on samat kisakengät kuin sulla!! :) Hyvät meistä Maiju tulee, no stress!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin, eikös se niin ollutkin että great minds think alike? ;) Ja juu, sovin itseni kanssa että aina kun stressikäyrä nousee niin treenit kovenee, eiköhän se sillä pysy kurissa. :) Ens viikonloppuna voidaankin sit ihmetellä yhdessä tota treeniä. :)

      Poista
  2. Oli kyseessä sitten ihan mikä juttu tahansa, välillä on vaikea olla vertaamatta itseään muihin - vaikka tietää sen olevan turhaa! Mut jos nautit siitä mitä teet ja omistaudut sille - niin menestystä tulee :) Hienoa seurata tätä sun projektia, paljon tsemppiä ja hyviä treenejä !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on kyllä aivan totta! Kiitos kivasta kommentistasi! :) Ja toivottavasti viihdyt blogini seurassa. :)

      Poista

Kiitos, kun piristit päivääni kommentillasi! :) En kuitenkaan käsittele henkilökohtaista elämääni kommenttiboksissa, joten mikäli tarvetta ilmenee kysellä jotakin siihen liittyvää, laitathan minulle ennemmin sähköpostia osoitteeseen starsinhereyesblog@gmail.com kiitos! :)