lauantai 19. tammikuuta 2013

PT-päivän antia ja tämän viikon fiiliksiä.

Tänään oli tosiaan Fitfarmin pt-päivä jota olen odotellut kuin kuuta nousevaa. :) Tämä viikko on muutenkin treenattu aivan sata lasissa, melkein kaikki treenit olen päässyt tekemään treenikaverin kanssa, joten luonnollisesti se on lisännyt tehoja kun sarjat saadaan vietyä aivan loppuun saakka. :)

Viikon tietysti kruunasi tämänpäiväisen pt-päivän Harrin vetämä jalkatreeni, jonka suoritettiin parin kanssa ja kukapa muukaan kuin Body Gossip-blogin ihana Lindahan se minun parinani oli. Olemme jonkin verran treenailleet muutenkin yhdessä ja hän on kyllä aivan huippua treeniseuraa! :)
Treeniimme tänään kuului mm. hackia, etukyykkyjä lankulta smithissä, polven ojennusta, prässiä, bulgarialaista askelkyykkyä, maastavetoa suorin jaloin ja polven koukistusta maaten. Melkoisen tehokasta, sanoisin. Huomenna vielä rappusiin ja viikko onkin taputeltu.

Tarkoitus olisi mennä vielä ensi viikko täysillä ja sitten lepäillä seuraava lihashuollon merkeissä. Tavallaan (ainakin vielä) tuntuu, että haluaisin siirtää lepoviikkoa hiukan eteenpäin, mikäli tämä tämähetkinen draivi pysyy päällä. Fiilis ja motivaatio on ollut lähiaikoina aivan huipussaan ja se on vaikuttanut treeneihin todella positiivisesti. Vielä kun saisi tuon pose-puolen kuntoon, niin ehkä se tästä pikkuhiljaa. :)

Tässä vielä muutamia kuvia tämänpäiväisestä, jotka ihana tiimiläisemme kuvasi ja luovutti käyttöömme.

Mahtava viikonloppua kaikille! :)







2 kommenttia:

Kiitos, kun piristit päivääni kommentillasi! :) En kuitenkaan käsittele henkilökohtaista elämääni kommenttiboksissa, joten mikäli tarvetta ilmenee kysellä jotakin siihen liittyvää, laitathan minulle ennemmin sähköpostia osoitteeseen starsinhereyesblog@gmail.com kiitos! :)