sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Tämän viikon touhuja..

Kyllä on ollut kiva viikko treenin suhteen! Maanantaina treenattiin olkapäätä pt-Harrin kanssa, ja sarjat vietiin niin loppuun saakka, että treenin jälkeen jouduin pyytämään ulkopuolista apua pukukaapin avaamiseen, kun kädet eivät vaan enää yksinkertaisesti nousseet lukon korkeudelle! :D

Tiistaina pidin sitten välipäivää ja keskiviikkona vuorossa oli salitreenien lisäksi t-kävelyn hiomista Fitfarmin poseopettajan Sirpan kanssa yksityistunnin muodossa, ja luulen ainakin sivuposejeni (mitkä olen kokenut hankalimmiksi) hiukan parantuneen. Sitten kun saisi vielä pidettyä samat asennot yllä omissa posetreeneissä..huokaus.

Torstaina venähtäneen salitreenin jälkeen tuli sen verran kiire pojalleni varattuun lääkäriin, että söin sitten palautusateriani Mehiläisen vastaanotossa! Kyllä siinä yksi jos toinenkin siellä asioiva katsoi touhuani aika pitkään, kun kiskoin valkuaismunakastani kauhealla vauhdilla napaani muovikipostani. :D No, mitä sitä ei lajin eteen tekisi..?

Perjantaina treenailinkin luokkakaverini kanssa yhdessä jalkoja ja lauantaiksi sain tiimiläisemme Outin treenikaverikseni sekä posettelemaan että salille, ja kyllä taas kerran täytyy todeta, että kyllä se kaverin kanssa treenaaminen on niin älyttömästi tehokkaampaa kuin yksinään, ei siitä mihinkään pääse!
Huomasin myös kiirehtiväni yksinään treenatessani sarjojen välisten palautusten kanssa, joka tietysti vaikuttaa seuraavan sarjan tehokkuuteen. No, kaverin kanssa tämä palautuskin luonnistuu helpommin kun pitää odottaa toisen sarja loppuun ennen omaa, mutta yksinään sitä en millään malttaisi seisoskella ja odotella sarjojen välissä, hätähousu kun olen. :)

Mitäs te olette mieltä? Sujuuko treenit paremmin yksinään vai kaverin kanssa? :)

Ps. Viimeisen kuvan pose taitaa jäädä käyttämättä.. ;)









4 kommenttia:

  1. Mä en sit yhtää tykkää treenata kaverin kanssa! Menee vaan aikaa turhaan jutteluun jne! :D ps. kiva blogi! -Minna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, meitä on niin moneen junaan. :) Ja treenitapojakin on erilaisia, mielestäni oma treeniseurani on kyllä kanssa sen verran tosissaan treenien kanssa että täysiä tulee tehtyä ja juttelut hoidetaan sitten alku tai loppuverryttelyn aikana. :)

      Poista
  2. Kaverin kanssa ehdottomasti! ;D ja herran jee nainen sun mahaa, upea!! missä mun oma on??? :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sun kanssa treenaaminenhan on ihan parasta! <3 Ja vaihdetaan maha sun upeaakin upeampiin kinttuihin ja käsivarsiin? :)

      Poista

Kiitos, kun piristit päivääni kommentillasi! :) En kuitenkaan käsittele henkilökohtaista elämääni kommenttiboksissa, joten mikäli tarvetta ilmenee kysellä jotakin siihen liittyvää, laitathan minulle ennemmin sähköpostia osoitteeseen starsinhereyesblog@gmail.com kiitos! :)