sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Viikon viimeinen.

Tapasimme lauantai-aamuna tiimiläisteni Lindan, Tuulin, Outin ja Kristan kanssa Wfc:llä posettelun merkeissä, josta jatkoimme kurkkaamaan pikaisesti Fitnesstukun avajaisia ennen salitreeniä. Onpa mukavaa saada lisää lisäravinteisiin ja treenivaatteisiin suuntautuneita kauppoja Tampereelle! :)

Shoppailukierroksen jälkeen jatkoimme vielä Lindan kanssa salille, jossa teimme kevyen yläkropan pumppitreenin yhdessä. Tulipahan uudet salihousutkin testattua ihan tositoimissa ja hyvät on. :)

Lauantai-illalla tuli katsottua Arnold Sports Festivalien Arnold Classicin sekä Bikini Internationalin esikarsintakierros streamina Bodybuilding.com-sivustolta ja pyhä tarkoitukseni oli katsoa myös finaalit jotka alkoivat kello 02.00 yöllä Suomen aikaa, mutta juuri ennen bikinin alkua nukahdin! Onneksi näin finaalin uusintana tänään päivällä, vaikka silloin jo lopputuloksen tiesinkin. Upea Anna Virmajoki jäi tällä kertaa sijalle 11., mikä luultavasti osittain johtui hänen "nimettömyydestään" ammatilaispiireissä, sillä kunto ja lavaesiintyminen oli mielestäni todella upeaa. Tosin enhän minä mikään tuomari ole. :) Kärkikolmikkoon selvisivät Nicole Nagrani kolmanneksi, oma suosikkini Nathalia Melo toiseksi ja India Paulino voittajaksi. Upeita tyttöjä kaikki, että kovassa seurassa sai Anna kyllä kilpailla. Kilpailusta sai taas ammennettua kamalasti lisää motivaatiota omaankin treeniin, vaikka jäänkin nyt lepoviikkoa viettämään, tosin tarkoitus olisi silti käydä treenailemassa poseja ainakin muutaman kerran viikolla. Ensi sunnuntainahan onkin sitten vuorossa se IFBB:n järjestämä leiri, jossa Annaa saakin ihailla sitten ihan livenä!


Mukavaa alkavaa viikkoa! :)









7 kommenttia:

  1. Olisi kiva kuulla mikä suhteesi on ollut ruokaan, liikuntaan ysm ennen kuin aloitit kisoihin treenaamisen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki sellainen postaus onnistuu! :) Kaivelenkin samantien jonkun vanhan ruokapöiväkirjani esille.. :)

      Poista
    2. tosi kiva! :) kun unelmoin sellaisesta vartalosta kuin sinulla on nyt, itse ei kaipaa enempää lihasta! Mutta ihan nollatilanteessa ollaan ja kiinnostaisi tietää, "kuinka paljon hommaa olisi edessäpäin"

      Poista
  2. Voi ei Maiju tätä meidän telepatiaa, kirjoittelin just niin samantyyppisen postauksen ja sit tulin lukemaan näitä sun juttuja, enkä voinut taas muuta todeta kun että great minds think a like! ;) Ja edelleen noi housut JA sun jalat<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se menee! <3 Pitää käydä se sinunkin postaus lukemassa ensi tilassa! :)

      Poista
  3. Ihanat salivaatteet sulla! :) Tsemppiä treeneihin!

    www.punttimimmi.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos! :) Itsekin kyllä tykkään noista Better Bodoesin housuista älyttömästi! Paitahan on ihan H&M. :)

      Poista

Kiitos, kun piristit päivääni kommentillasi! :) En kuitenkaan käsittele henkilökohtaista elämääni kommenttiboksissa, joten mikäli tarvetta ilmenee kysellä jotakin siihen liittyvää, laitathan minulle ennemmin sähköpostia osoitteeseen starsinhereyesblog@gmail.com kiitos! :)