torstai 18. huhtikuuta 2013

Fitness Classic ja dieettikuulumisia.

Ja hurjan suuret pahoittelut heti kärkeen tästä bloggaamattomuudesta (onko se edes sana?)! On ollut aivan älytön kiirus koulun kanssa ja sitten nämä aamuaerobiset sekoittavat kummasti tätä menoa, kun herätyskello pärähtää soimaan klo 05 viitenä päivänä viikossa.
Muuten olen kyllä viihtynyt dieetillä oikein mainiosti. Ruuat on hyviä ja treeni kulkee hyvin. Ainoa asia mihin pitäisi vielä saada joku tolkku, on unen määrä. Tässä on nyt parisen viikkoa vedelty pääasiassa 4,5-6h unilla kun en vielä osaa mennä tarpeeksi ajoissa nukkumaan. Ja sitten siitä hyvästä tulee näitä hetkellisiä aivopieruja, esimerkiksi tuossa viime tiistaina yritin aamulla lähteä aerobiselle ilman kenkiä.. :D

Kävin myös elämäni ensimmäisessä ihka oikeassa crossfit-treenissä viime viikon torstaina ja olin aivan myyty! Tällainen treeni tuli tehtyä:

-3 kierrosta:
200m juoksu
8 maastavetoa

-15min raskas maastaveto ykkönen

-takakyykky 3x10+15+25 (35-45kg)

-6x maksimitoistot leukoja (5, 4, 3, 3, 7 avustettuna ja 3)

-10min AMRAP (As Many Rounds As Possible)
20 kahvakuulaheilautusta (10kg kahvakuula)
15 seinäpalloheittoa (5kg pallo)
10 punnerrusta

Tykkäsin kyllä älyttömästi, oli aivan huippua päästä riehumaan myös aerobisella tasolla perus salitreenin sijaan. Toivotavasti pääsen treenailemaan cf:ää joskus uudemmankin kerran. Suurkiitokset vaan Teemulle ja Crossfit Tampereelle tästä! :) Heillä muuten taitaa olla sunnuntaisin jotakin avoimia tunteja, jonne pääsee ilmaiseksi kokeilemaan, mikäli crossfit kiinnostaa. ;)

Viime viikonloppuna oli Helsingin Kulttuuritalolla kauan odotettu Disturb Fitness Classic, jossa olin mukana ihanaisen Essin huoltajana. :) Sekin piti osaltaan viime viikolla kiireisenä, koska olin vastuussa Essin väristä sekä kampauksesta. Stressiäni kuitenkin helpotti kun sain harjoitella kampauksen tekoa kahteen otteeseen etukäteen ja JanTanaakin leviteltiin kuvien ottoa varten jo kertaalleen. Tarkemman kisapostauksen voi lukea Essin omasta blogista lifedesinge.blogspot.fi , mutta ajattelin silti kirjoitella tänne jotakin omia fiiliksiäni reissusta. :)

Keskiviikko-iltana pakkasin kotonani kimpsut ja kampsut ja sitten torstaina crossfit-treenin jälkeen menin suoraan Essin ja hänen kämppiksensä Annikan luokse yöksi.
Illalla levitimme ensimmäisen kerroksen kisaväriä Essiin ja värin kuivuessa kävimme vielä aikataulumme koko huoltotiimin voimin läpi. Perjantai-aamuna kellon soidessa 07 Essi ja minä olimme molemmat jo tikkana pystyssä, taisi pientä ramppikuumetta olla molemmilla ilmassa. :) Sitten aamupalan jälkeen levitimme toisen kerroksen ProTania ja puolilta päivin starttasimme Annikan auton kohti Helsinkiä. Noin miljoonan ja yhden pissatauon jälkeen olimme vihdoin perillä ja check inin ja tavaroiden purun jälkeen olikin jo kilpailijakokouksen aika. Vaikka emme itse kokoukseen mukaan Annikan kanssa päässeetkään, oli silti mukava käydä Kultsalla ja nähdä kaikki kilpailijat ja moikata kaikkia tuttuja.

Koska Essin värin kaksi kerrosta Protania oli sellaisenaan tuomaristosta liian tumma, perjantai-illan ohjelmaksi jäi ainoastaan rentoutuminen ja kaiken mukaan tarvittavan valmiiksi pakkaaminen kisapäivää varten, sillä aikaa kun Essi kävi suihkussa väriään "vaalentamassa". Menimmekin koko porukka ajoissa nukkumaan ja ainakin minä heräsin lauantaina todella pirteänä kisapäivään. Tietenkin minua kovasti jännitti Essin kampauksen teko, sillä kokonaisuushan kuitenkin ratkaisee, vaikka fitness-kilpailu kyseessä olikin. Olisi ollut aivan KAMALAA pilata Essin kisat huonolla tukalla. En yleensä ole mikään kamalan hyvä kampaaja, mutta nyt täytyy kyllä sanoa että tein sellaisen ylisuoriutumisen, että itsekin olin ihmeissäni, mutta hyvä niin. :) Oikeastaan kaikki valmistautuminen (sitä liian tummaa pohjaväriä lukuun ottamatta) taisi mennä aivan suunnitellusti ja kisapaikallakin meillä oli kaikki tarvittava (ja paaaljon ylimääräistä) mukana. Essi oli mielestäni paljon rauhallisempi kuin minä (vaikka sitä kovasti yritinkin häneltä salata) ja hänen esiintymisensä oli (mitä siis sieltä verhon välistä pääsin kurkkimaan) todella varmaa ja onnistunutta. No finaalipaikkahan sieltä napsahti ja lopulta 6. sija. Itse olisin sijoittanut Essin hieman korkeammalle, mutta nämä olivat hänen ensimmäiset kisansa ja esiintyminen meni paremmin kuin hyvin joten lopputulokseen saa olla tyytyväinen. Pysti kourassa ja onnellinen hymy naamalla kuitenkin palasimme takaisin hotellille. :)

Kisapäivä oli mielestäni kokonaisuudessan erittäin onnistunut ja myös minulle itselleni hyödyllinen omia tulevia kisojani ajatellen. Nyt minulla on huomattavasti selkeämpi kuva siitä, mitä ennen kisapäivää tapahtuu ja mitä kaikkea tulee ottaa huomioon siihen valmistauduttaessa. Ja tietysti Essin huoltajana toimiminen oli minulle kunnia-asia ja olen kamalan ylpeä ja kiitollinen että hän minut mukaansa huoli (yhtään en kinunnut, en..). <3 data-blogger-escaped-br="">
Ja täytyy myös sanoa, että nyt on taas kerätty sellaiset motivaatio-varastot että luulisi treenien kulkevan ja aamuaerobisten maistuvan! Oli todella upeaa nähdä niin moni kilpailija läheltä ja huomata kuinka paljon työtä oli näiden vartaloiden eteen nähty!

Seuraavana aamuna kävinkin itseasiassa tekemässä viikon viimeisen aamuaerobisen innosta puhkuen vanhalla kotiseudullani Töölössä, Töölönlahden ympäri ja oli kyllä niiiiin mukava muutenkin olla Helsingissä pitkästä aikaa! Tarkoitus oli vielä ehtiä muutaman muun ihanan teamiläiseni kanssa Mayor'sille treenaamaan, mutta huoneen luovutuksen ja muiden aikataulullisten ongelmien vuoksi jouduin tämän lystin perumaan. Pitää kyllä ehdottomasti käydä testaamassa tämä kyseinen sali jonakin päivänä, sen verran paljon olen siitä kuullut!
Sunnuntain treenin teinkin sitten lopulta kotisalillani Wfc:llä ja sain vielä teamikaveristani Outista seuraakin. Muutenkin olemme lähiaikoina treenailleet melko useasti yhdessä ja aamuaerobisetkin kulkevat niin paljon kivammin hänen seurassaan kuin yksin. Että kiitos vaan Outi, kun olet tehnyt näistä minun 05 heräämisistäni huomattavasti miellyttävämpiä. :)

Huomenna olisikin sitten vuorossa pt-Teron treenit ja tarkoitukseni olisi pyytää rääkkiä pakaroille, jalkoihin ja muuhun kroppaan kun olen saanut itsekin lähiaikoina melko hyvän tuntuman, mutta tuo pakaran alue tuntuu haasteellisemmalle. Voipi olla että viikonloppuna ei tämä tyttö kamalasti istukkaan sen jälkeen. ;)


Tähän loppuun vielä viimeisen parin viikon ajalta kuvia.



Oikein hyvää ja treenin täyteistä viikonloppua kaikille teille! :)


Väsyneenä palkkaria WFC:n kahviossa. 


Ei kamalasti ole liikennettä klo 5.15 Tampereen keskustassa. ;)


Aamupala <3


Crossfit Tampere.



Pakkasin mukaan mm. 10 paria kumihanskoja, riittivät juuri ja juuri. ;)


Romanttinen illallinen hotellihuoneemme lattialla.





Tässä vaiheessa Essikin uskali jo vähän hymyillä.




..ja tällainen siitä kisatukasta sitten tuli! :)




168+cm luokan finalistit lavalla.



Palkintojen jako.


Upea Essi ja kalpeat huoltajat. :)


Kello 5.02 keskiviikko aamuna, vähän jopa hymyilytti.


5 kommenttia:

  1. Moi! Pakko kehua, että teit Essille upean kampauksen! Tsemppiä treeneihin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, itsekin olin todella yllättynyt onnistumisen tasoon. :) Ja tsemppiä myös sinne!

      Poista
  2. Essin hiukset oli todella kauniit, erottui joukosta!

    VastaaPoista
  3. vau mikä kampaus! hyvä Maiju! Ja tsemppiä aamulenkkeihin.. ps. sun pitäis muistaa nukkua vähän enemmän, ettet ihan piiputa ittees :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun piristit päivääni kommentillasi! :) En kuitenkaan käsittele henkilökohtaista elämääni kommenttiboksissa, joten mikäli tarvetta ilmenee kysellä jotakin siihen liittyvää, laitathan minulle ennemmin sähköpostia osoitteeseen starsinhereyesblog@gmail.com kiitos! :)