lauantai 6. huhtikuuta 2013

Maanantaina se alkaa..

..Kauan odotettu kisadieetti nimittäin. Eilen sain dieettiohjeet sähköpostiini ja hurjan innoissani odotan maanantaita! On siinä taas opettelua kun viimeiset viisi kuukautta on syöty edellisillä ohjeilla ja nyt meneekin sitten aika paljon asioita ruokavaliossa uusiksi. :) Maanantaina käyn tapaamassa Bullia ja käymme vielä yhdessä läpi ohjeistuksen ja treeniohjelmani, että tämäkin blondi varmasti tajuaa kaiken oleellisen. ;)

Treenipuolella viidellä aamuaerobisella olisi tarkoitus aloittaa ja se onkin varmasti suurin muutos tämän hetkisen treeniohjelmani, hm, nollaan aamuaerobiseen.. ;) Onnekseni olen aamuihminen ja olen ainakin aiemmin nauttinut tyhjällä vatsalla tehdyistä aamulenkeistä. (Kysykää uudelleen seitsemän viikon päästä, heh!)
Mutta positiivisella asenteella mennään ja TODELLA odotan innolla, että mitä tästä kropasta kuoriutuu kun saadaan turhat rasvat pois. :)

Tänään ja huomenna nautin vielä suhteellisen runsaista hiilareistani ja lepoviikostani ja yritän saada kehonhuollonkin ajan tasalle venytellen, putkirullaillen ja akkuja lataillen.

Muutenkin ensi viikko tulee olemaan jännittävä, sillä minulla on suuri kunnia olla ihanan fitness-ystäväni Essin huoltajana Disturb Fitness Classicissa 13.4 Kulttuuritalolla Helsingissä ja sitä ennen olisi vaikka mitä puuhaa tukan, värin ja kynsienlaiton merkeissä. Huomenna olisikin tarkoitus hiukan palaveerata asian tiimoilta ja suunnitella seuraavan viikon aikataulut kaikille sopiviksi.
Sen lisäksi, että tämä huoltajana toimiminen on minulle hienoa kokemusta tulevia omia kisojani ajatellen, olen löytänyt Essistä itselleni todella hyvän (samaa huonoa huumoria viljelevän) uuden ystävän. <3

Eli vaikka monesti sanotaan että tämä fitness-elämä on niin kamalan rankkaa ja toki joitakin uhrauksia olen itsekin tämän projektin eteen joutunut tekemään, niin silti olen sitä mieltä että se hyvä fyysinen ja psyykkinen olo, kourallinen upeita ihania uusia ystäviä (u know who u are <3) ja säännöllinen elämänrytmi ovat täysin sen väärti.

Tietenkään pienen lapsen äitinä elämäni ei aiemminkaan ole ollut mitään hurjaa biletystä, ystäväpiirini on pysynyt suhteellisen samana ja ihana mieheni tukee projektiani, joten ehkä siksi olenkin päässyt melko "helpolla" uuteen elämäntapaani kiinni?

Enkä siis nyt MISSÄÄN NIMESSÄ tarkoita, että tämä minun elämäntyylini on se ainoa ja oikea tapa elää, vaan että ehdottomasti tärkeintä on olla onnellinen. Ja kun on onnellinen, niin tietää tehneensä elämässä oikeita ratkaisuja. Onnellisuus tuskin tulee pelkästään alhaisesta rasvaprosentista, tai tiputetuista painokiloista tai parsakaalin syömisestä, vaan siitä että elämä on tasapainossa ja kaikkea on sopivassa suhteessa ympärillä, eikö?


Tulipas tästä nyt aikamoinen avautuminen! :D Tuntuu vaan että nykyään näitä asioita tulee pyöriteltyä omassa päässä melko paljon, jotta saan pidettyä jalat tukevasti maassa tämän kaiken ulkonäköön keskittyvän hössöttämisen keskellä (vaikka sitä hössöttämistä rakastankin).

Kiitos ja anteeksi ja oikein ihanaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille! :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristit päivääni kommentillasi! :) En kuitenkaan käsittele henkilökohtaista elämääni kommenttiboksissa, joten mikäli tarvetta ilmenee kysellä jotakin siihen liittyvää, laitathan minulle ennemmin sähköpostia osoitteeseen starsinhereyesblog@gmail.com kiitos! :)