lauantai 27. huhtikuuta 2013

Yläkroppatreeniä ja kuulumisia.

Tämä viikko on mennyt opetellessa uutta ohjelmaa ja taistellessa pienimuotoista väsymystä vastaan. Ilmeisesti kroppani ei aio jaksaa joka viikko herätä viideltä viitenä päivänä viikossa, joten muutin hiukan viikkorytmiäni ja teen kolme aamuaerobista arkena ja loput kaksi viikonloppuisin, jotta superaikaisia heräämisiä olisi vain kolme per viikko. Sain myös yhden salitreenipäivän lisää eli vastedes saliakin on viisi päivää viikossa, mistä olen kovin innoissani, erityisesti kun pääsemme vihdoin ihanaisen Lindan kanssa tekemään treenimme pääosin yhdessä! :)

Tänään yläkropan treeniä tehdessämme napsaisin jopa muutaman kuvan. ..Totuuden nimissä helvetin monta kuvaa, joista ehkä kolme oli käyttökelpoista. :D
Enkä nyt siis todellakaan tarkoita, että salilla treenatessa tulisi näyttää jotenkin kamalan fiksulta ja filmaattiselta (minä en ainakaan näytä), vaan että 99% kuvista (tai kuvissa esiintyvistä henkilöistä) oli tärähtäneitä/vinossa. Uskoakseni lievällä käsien tärinällä oli vaikutusta asiaan, ovat meinaan aikas tehokkaita nuo uuden ohjelman treenit. Huh! :)

Sain myös vihdoin varattua bikinien suunnittelupalaverinkin, ja olen kamalan innoissani! Minulla on selkeä visio päässäni tulevista bikineistäni, ja tosiaan toivon että ovat toteutettavissa. :) Samalla reissulla olisi tarkoitus napsia ihan ammattikuvaajan toimesta hiukan kuvia minusta. Kroppahan on vielä kovin kesken, mutta uskon että saamme silti ihan hyviä kuvia aikaan ja ajattelin vielä ehtiä kuvattavaksi toistamiseen juuri ennen kisoja. Kaikki kun on vielä niin uutta ja ihmeellistä, että pitää päästä mahdollisimman moni asia ikuistamaan.

Mutta nyt taidan painua pehkuihin, sillä huomisaamuna olisi aamuaerobis-treffit upean tiimiläiseni Outin kanssa tiedossa. :)


Mukavaa viikonloppua kaikille!


Ps. Onni on muuten ihana ystävä joka tuo palkkariaterian unohtelevaiselle dieettiläiselle! :) Unohdin tänään eväät kotiin, mutta onneksi Linda pelasti! <3










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristit päivääni kommentillasi! :) En kuitenkaan käsittele henkilökohtaista elämääni kommenttiboksissa, joten mikäli tarvetta ilmenee kysellä jotakin siihen liittyvää, laitathan minulle ennemmin sähköpostia osoitteeseen starsinhereyesblog@gmail.com kiitos! :)