maanantai 12. elokuuta 2013

Jyväskylän SM-karsinnat.

Noniin, nyt on ekat kisat takana ja pää aivan pyörällä koko touhusta! :)
Karkasinkin itseasiassa suoraan Jyväskylästä mökkeilemään ja rauhoittuman muutamaksi päiväksi ja voin sanoa, että teki kyllä hyvää! 



Mutta ensin niihin kisoihin. Lähdimme ajelemaan huoltajani Katrin, treenikamuni ja kilpasiskoni Lindan, sekä hänen huoltajiensa kanssa kohti Jyväskylää hieman puolen päivän jälkeen perjantaina. Auto oli ahdettu ääriään myöten täyteen, tunnelma oli katossa koko matkan ja naurua riitti. 

Meidän pienen pieni tavaravuori.. :D

Hotellille saavuimme Katrin kanssa kolmen hujakoilla ja tavarat purettuamme lepäilimme hotellilla muutaman tunnin ennen kilpailijakokousta. 

Cougar Townia ipadilta.

Kilpailijakokouksessa tunnelma oli positiivinen ja omakin pieni hermostuneisuuteni katosi täysin. Bikinit tsekattiin ja menivät läpi alaosan ollessa kuulemma esimerkillisen mallinen ja -kokoinen, eli terveisiä vaan ihanalle Päiville, joka bikinini ompeli. <3 

Kuva: Bodylehti.fi

Tämän jälkeen Fitfarmin tiimi tsekkasi kisavärit ja antoi jatko-ohjeistuksen värien levitykselle. Minulta puuttui vain kerros Jan Tanaa, joten loppuilta menikin syödessä, rentoutuessa ja ah, sen ihanan kauan odotetun valkoviinilasillisen äärellä. :)

Oli hyvää. 

Aamulla lähdin Katrin seuraksi hotellin aamupalalle riisikakkuineni ja tämän jälkeen alettiin levittämään sitä viimeistä Jan Tana-kerrosta, tekemään meikkiä ja tukkaa valmiiksi. Fiilis oli edelleen hyvä ja rauhallinen. 

Maistui muuten ihan Honey Puffseille nuo riisikakut hunajalla.. <3


Maailman paras huoltaja työn touhussa.

Hieman ennen yhtä teamiläiseni Mari huoltajineen saapui hotellihuoneellemme pukemaan biksuja ja lähdimme sitten yhtä matkaa kohti kisapaikkaa.


Viimehetken kuvat upean Marin kanssa ennen takatiloihin siirtymistä.

Kisapaikalta saimme kuin saimmekin vierekkäiset paikat Marin kanssa ja pistimme molemmat napit korville, Cheekit täysille soimaan ja jalat ylös. Siinä sitten menikin rattoisasti muutama tunti.

Makoilua.


..Ja lisää makoilua.


Tällainen ylienerginen pakkaus kun olen, niin en tietenkään malttanut millään makoilla ihan koko aikaa paikallani vaan kävin hiukan myös pyörimässä kisapaikalla tuttuja moikkaamassa ja fiilistelemässä kisatunnelmaa, joten aika kului kuin siivillä omaa sarjaa odotellessa.


En kuulemma näyttänyt ihan itseltäni kisalookissani. :D


Vikat poset ennen lavalle nousua, tässä vaiheessa minuakin jo vähän jännitti..

Lopulta oli meidän lyhyiden biksutyttöjen vuoro. Huulipunat järjestykseen, kengät jalkaan ja bikinien liimaus ja mars lavalle. Tunne oli sanoinkuvaamattoman hieno seistessäni siellä line upissa muiden upeiden kilpasiskojeni vierellä ja sehän parani vielä entisestään, kun pääsin ensimmäiseen vertailuunkin mukaan. Ja te kaikki ihanat, jotka huusitte ja kannustitte, KIITOS!! Se tuntui aivan mahdottoman upealle! <3

Kuva: Bodylehti.fi

Tilanne oli kuitenkin hetkessä ohitse ja eikun takaisin lavan taakse odottelemaan finalistien kuulutusta. 

Tiuhti ja Viuhti jännittää.

Ja lopulta ne ilmoitettiin, sekä minä että Linda olimme finaalissa!!! Tunne oli uskomaton, sillä samallahan varmistui finaalipaikka SM:iin!! Sitten vaan t-kävelyä tekemään. Jostakin syystä jännitin tässä vaiheessa paljon enemmän ja se valitettavasti näkyi esiintymisessäni. Lopputuloksena oli kuitenkin 4. sija sekä se paikka SM:iin eli olen hurjan tyytyväinen. Nyt vaan takaposet ja t-kävely paremmaksi ja treeniä lisää, niin eiköhän se siitä. :)

Kuva: Bodylehti.fi

Stailausta kehuttiin älyttömän paljon ja siitä saankin kiittää maailman parasta huoltajaani selä ystävääni Katria, sillä itse en olisi osannut tehdä puoliksikaan yhtä hienoa tukkaa saati meikkiä! Olet muru aivan korvaamaton!! Ja vähintään puolet tuostakin pystistä kuuluu sulle!!!


Katri-muru <3

Kisan jälkeen olin aivan pökerryksissä ja kun soitin Jarille jatko-ohjeista, ja sain vielä vapaasyöntipäivänkin, niin eikun pysti kainaloon ja supermiehen kyytiin ja auton nokka kohti Pohjanmaata.


Pakollinen pokaalinpussaus-kuva. :)

Ja mitä siihen vapaaseen syöntiin tulee, niin ensin söin kyllä kiltisti valmiiksi tekemäni kana-jasmiiniriisi-salaatti-annokseni ennen kun ahmin jäätelöä, hedelmiä ja karkkia. Ja sitä karkkiakin kyllä meni todella vähän, itsekin yllätyin. Sen sijaan illan kruunasi rahka ja mehukeitto! <3 

Kyllä suomalainen luonto on KAUNISTA!

Yhtään ei kyllä harmittanut seuraavana aamua palata dieettiruokavalioon ja omien tuttujen ruokien pariin. Sunnuntai menikin iloisesti mökkielämästä nauttien ja rentoutuen. Kevyen aamuaerobisen tein soutaen, mutta muuten annoin kropalle vapaapäivän. Nyt on akut ladattu ja loppuviikko mennäänkin sitten entistä kovempaa! 

Hullu aamusoutelija. :)


Päivällistä kauniissa maisemissa.


Maanantai-aamun kruunasi kahvit aurinkoisella laiturilla. <3

Se on sitten three weeks out ja Fitness Expo. Kiitos vielä kerran kaikille minua tsempanneille ja onnitelleille, olette kultaa!!


If you can dream it, you can do it!

7 kommenttia:

  1. Oiiiii supermies on eksynyt kuvioihin ;) Ja SUPERMAIJJU! Hyvähyvähyvä, onnea ihan hirveesti, supernätti ja mikä PÄKKI, HUH!!!! Käytkö muuten vaan WFCllä vai muillakin saleilla reenaamassa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onhan se tuossa jo hetken pyörinyt, mutta hiljaa hyvä tulee, eikö niin? :) Ja kiitokset vielä onnitteluista. <3 Tästä jatketaan vielä kovemmalla tahdilla. Treenaan pääasiassa Wfc:llä, mutta hätätilanteissa olen turvautunut myös kouluni saliin tai tietenkin Helsingissä ollessani käyn Mayor'silla. :)

      Poista
  2. Upea veto! :) Kova työ palkittiin todellakin, onnittelut ja virtaa viimeisille viikoille! Sä oot niin varmasti Expossakin kärkijoukossa! ;)

    Mä tässä katson saako kuntoa parannettua ja kilpailen ihan kilpailemisen ilosta, nyt kun tähän hommaan on lähdetty. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Ja tottakai kilpailet! Ja muistaakseni joku body fitness kisaaja männä vuonna kiersi kaikki karsinnat ennen kun pääsi SM:iin ja sitten kuitenkin voitti SM:ät. :) Sitäpaitsi näytit upealle ainakin mitä olen kuvista nähnyt. <3

      Poista
  3. Hei onnea! Kuinka pitkä sä oot? Oon jotenkin kuvitellut aina että oot 170cm mutta kisasit 163:ssa?! :D Hassua kuinka kuvat pidentää! Mun suosikkeja teiän sarjasta ootte sää ja toi tumma tyttö :) Tosi hyvät kropat ja ennenkaikkea masut ;) Nättejä naisia! Tsemppiä jatkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Ja oon vaan 158cm, eli tosi lyhyt. :) Mahtavaa, että vaikutan kuvissa pitemmälle, hih!

      Poista
  4. 4 sija xDDD ja oot saatana tyytyväinen . Naurattaa xD häpeä 4 sija on

    VastaaPoista

Kiitos, kun piristit päivääni kommentillasi! :) En kuitenkaan käsittele henkilökohtaista elämääni kommenttiboksissa, joten mikäli tarvetta ilmenee kysellä jotakin siihen liittyvää, laitathan minulle ennemmin sähköpostia osoitteeseen starsinhereyesblog@gmail.com kiitos! :)