torstai 1. elokuuta 2013

Kisapreppiä ja tyttöjuttuja..

Huh! Nuha on VIHDOIN selätetty ja pääsin oikein treeniinkin kiinni eilen kahden jalkatreenin muodossa. Aamulla tein kevyemmin ja hiukan kokeilevasti etureisiä ja illalla sitten takareisi-pakaraosaston ihan hyvällä intensiteetillä. Hiki tuli ja olo treenin jälkeen oli euforinen! Siis rehellisyyden nimissä sanottakoon että aivan rättipoikkikuollut, mutta euforinen. :) 
Tänään kävin heti aamusta tekemässä heavympää settiä yläkropalle ja illalla käyn vielä pumppailemassa sen läpi. Sitten voikin viimeistelyviikko alkaa! 

Kohta päästään maalaamaan..


Nuhaisena treenikiellossa ollessani käytin ajan hyväksi ja kävin hankkimassa kaikkia ihania kisoihin liittyviä juttuja, kuten meikkejä, vartalonhoitotuotteita, tukkajuttuja, kisavärejä ja eksyinpä sitten lopulta vielä kenkäostoksillekin internetin ihmeelliseen maailmaan..

Kaikkea sitä ihmislapsi tarvitsee saadakseen itsensä lavakuntoiseksi! :D


Kengillä ei sinänsä ole kisojen kanssa mitään tekemistä, mutta olen haaveillut pienestä "palkinnosta" itselleni tästä työstä, minkä olen kisojen eteen tehnyt. Ei siis sillä, ettenkö tätä vapaaehtoisesti ja täysillä nauttien olisi tehnyt, mutta hetkittäin kun on homma tuntunut rankemmalle, olin ajatellut palkita itseni jotenkin sitten kun olen "selvinnyt" niistä rankemmista hetkistä. 
Ja koska mitkään herkuthan eivät tietenkään tule kysymykseen, niin mikäs sen parempi vaihtoehto kun kaunista jalkaan pistettävää! ;) 

Kuvat: www.lamodaloca.fi


Arvoin todella pitkään noiden kultaisten korkojen ja alempien mustien peep toe-korkojen välillä, mutta loputa tuo spesiaalimpi väri voitti. Niin, ja mukaan tilaukseen tosiaan tarttuivat myös nuo iki-ihanat kimaltelevat mustat sandaalit.. Kyllä sitten kisojen jälkeen kelpaa tepastella, toivon mukaan kelitkin ovat vielä sitten kohdallaan että kengät pääsevät käyttöön saakka. 

Tilauksen yhteydessä satuin mainitsemaan blogistani ja sainkin teille ihanille lukijoille alennuskoodin La Moda Locan, www.lamodaloca.fi kenkien nettikauppaan! :)



Eli nettikaupan maksukohdassa kun syötätte tuon koodin, niin saatte -30% alennusta. Koodi on voimassa 7.8.-31.8. välisenä aikana. Shoppailuiloa! :)

Nyt alankin valmistautumaan illan salitreeniin, oikein ihanaa sunnuntaita teille kaikille! 






2 kommenttia:

  1. sponsoroiko sua kukaan? kenet tahtoisit sponsoriksesi, jos vastauksesi on ei?
    Kiitän vastauksestasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei varsinaisesti sponsoroi. Ja tosiaan vaikea tuohon on vastata että kenet haluaisi kun ketään ei ole tarjoutunut. ;)

      Poista

Kiitos, kun piristit päivääni kommentillasi! :) En kuitenkaan käsittele henkilökohtaista elämääni kommenttiboksissa, joten mikäli tarvetta ilmenee kysellä jotakin siihen liittyvää, laitathan minulle ennemmin sähköpostia osoitteeseen starsinhereyesblog@gmail.com kiitos! :)