keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Kuulumisia.

Tai no, mitäpä mainittavaa tässä nyt on edes ehtinyt tapahtumaan kisojen jälkeen, eipä juurikaan. :) Elämä palailee normaaliin rytmiinsä, aamulenkit jatkuu vielä hetken ja palautellaan kroppaa hiljalleen offille. 

Kisojen jälkeisen maanantain "kevyt" lounas. :)


Kisojen jälkeen vietin tosiaan illan, sekä seuraavan maanantai-päivän vapaasyöntinä, ja vaikka mukava olikin syödä mitä mieleen juolahti, niin illalla palasin jo kiltisti rahkan ja mehukeiton pariin. :) Kyllä se hyvä olo, minkä omasta ruokavaliostani saan, on niin paljon tärkeämpää minulle kuin herkkujen syönti. Tosin Bullin tsekissä käydessäni en voinut välttyä riemunkiljahduksilta kun sain nyt kerta viikkoon vapaasyöntipäivän.
Mutta ehkäpä sellainen edes jotenkin fiksusti toteutettu vapaasyönti olisi paikallaan..? :)


Olen aivan koukussa noihin Walden Farm'sin siirappeihin, 0 kaloria ja maistuvat taivaallisen hyville! 

Keskiviikkona pamahti sitten nestettä kroppa täyteen, ilmeisesti on aivan normaalireaktio kisojen jälkeen, mutta kamalasti ei huvita mitään kiristävää tai puristavaa pukea kun kroppa on yhtä nestepalloa päästä varpaisiin. Niimpä olenkin kuljeskellut verkkareissa kotoa koululle ja salille. Salista puheenollen, on ollut taas niiiin ihana treenailla, kun virtaa riittää ja aamulenkitkin on vedetty hyvällä fiiliksellä syysaamuista nauttien. On ne hiilarit kummia. ;)  


On kyllä niin ihana taas syödä puuroa aamupalaksi, ai että!


Viikonlopun vietin Helsingissä ja lauantaina kävin treenailemassa Meijerillä etureisiä. Treenin pyhä tarkoitus oli olla kevyt, mutta pieni innostus aiheutti monen päivän DOMSit kinttuihin. No, pääasia että oli hyvä treeni, eikö? :) Aamulenkeillekin sain niin hyvää seuraa molempina päivinä, että en olisi millään malttanut lopettaa lenkkeilyä. Lauantaiksi mukaan lähti tiimikaverini Netta ja sunnuntaiksi Krista. 

Aurinkoinen Töölönlahti.


Krista-muru.

Tällä viikolla tarkoitus on pitää salista hiukan lepoa ja aamulenkkeillä, venytellä ja huoltaa kroppaa. Tämän lisäksi luvassa on myös pientä maakuntamatkailua, sillä olin nyt keskiviikon kuvauksissa Turussa ja sieltä jatkoin matkaani Kuopioon työkeikalle josta palaan vasta perjantaina takaisin Tampereelle. Tämänkin puolesta se salilepo oli hyvä järjestää tälle viikolle.

Niistä kuvauksista teen ihan erillisen postausta jahka ehdin. Oli aivan huippua ja sain jopa muutaman "making of"-kuvankin napsaistua! Nyt istun täydessä tällingissä junassa matkalla
Kuopioon ja syön kylmää jauhelihaa ja kukkakaalia. Jostakin kumman syystä kanssamatkustajat hieman katsovat minua ihmetellen, heh. 


Oikein mukavaa keskiviikko-iltaa kaikille!!


Aamumaisemaa Näsijärveltä.


2 kommenttia:

  1. Postaappa useemmin! Et tiiäkkää kuinka kiinnostava
    Sun elämä ja kaikki on :) ootan joka pv että tääälllä oisi jottai

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sehän se onkin, kun ei mulle ole oikeen tapahtunut mitään, niin en ole oikein keksinyt mitään päivitettävää. :D Mutt koitan raapustella jotakin mahdollisimman pian. :)

      Poista

Kiitos, kun piristit päivääni kommentillasi! :) En kuitenkaan käsittele henkilökohtaista elämääni kommenttiboksissa, joten mikäli tarvetta ilmenee kysellä jotakin siihen liittyvää, laitathan minulle ennemmin sähköpostia osoitteeseen starsinhereyesblog@gmail.com kiitos! :)