torstai 19. syyskuuta 2013

Tauon paikka?

Kisojen jälkeen monet kilpasiskot valittelivat väsymystä ja moni lepäili ja rentoutuikin kunnolla kisojen jälkeisellä viikolla. Minä en ollut yksi heistä. Fiilis oli mitä energisin moneen kuukauteen ja palo päästä kunnon treeniin käsiksi kova. Niimpä tiistaina jatkoin treenejä, aamulenkkejä ja ruokavalion noudattamista normaalisti. 

Aamupalaa

Seuraavalla viikolla päätin kuitenkin "levätä" ja tehdä pelkästään aerobista ja intouduinpa oikein juoksemaan monena päivänä ja sunnuntainakin kävin vielä tekemässä mäkitreeniä Pyynikillä. Tämän viikon alussa oli sitten aika palata takaisin salitreenin kimppuun tämän "lepoviikon" jäljiltä, ja itseasiassa viime maanantainen jalkatreeni kulkikin hyvin ja treenin jälkeinen fiilis mitä mainioin. 



Sitten tiistaina koulun salilla hyppytunnilla tehty olkapää-ojentaja-rintatreeni ei sitten enää kulkenutkaan niin hyvin, vaan kroppa tuntui lähinnä vetelältä. No, kaikki vaan peliin, lisää rautaa ja lyhyempiä toistomääriä. Olo treenin jälkeen oli todella vetämätön ja väsynyt, ja seuraavalla tunnilla mietin monta kertaa että kylläpä sydän tuntuu hakkaavaan kovaa. 

Perus leposyke.

Mittasin kotiin päästyäni leposykkeeni, joka pyöri koko illan 83-88 välillä. Ei hyvä. Päätin kuitenkin seurailla tilannetta seuraavaan aamuun ja leposykkeiden edelleen huidellessa aivan liian korkeissa lukemissa, kävin lääkärissä, sekä Bullia tapaamassa Fitfarmin toimistolla. Akuutti ylirasitustila ja lepoa ainakin tämä viikko, ehkä myös seuraava. Sen siitä saa kun ei osaa kuunnella kroppaansa ja levätä ajoissa. 

No, nyt sitten on lepäilty ja odotellaan sykkeiden laskua. Kävin myös mittauttamassa verenpaineeni, mikä oli myös kohonnut aiemmasta, tosin verenpaineeni ovat aina olleet aivan liian alhaiset, joten pieni nousu oli lähinnä positiivista. :) 


Mie ja upea fitnesskisaaja Eveliina Tistelgren Spartan Gearin kuvauksissa joku aika sitten. Ja kyllä, siitäkin on tulossa tekstiä, jahka saan kuvia. :)

Nyt alkavan viikonlopun vietän ihanaisen Eevskun kanssa Turussa Spartan Gearin kahvakuulaohjaaja-kurssilla, jonne on mitä ilmeisimmin tullossa melkoisen paljon väkeä. Tekeekin varmasti hyvää astua omalta mukavuusalueelta ulos ja perehtyä tarkemmin kahvakuulailuun ja toiminnallisen harjoittelun maailmaan. 

Tekemisen täyteinen viikonloppu siis tulossa, oikein mukavaa sellaista teillekin!


Kassialma taas liikenteessä. Beware Turku! :)


1 kommentti:

Kiitos, kun piristit päivääni kommentillasi! :) En kuitenkaan käsittele henkilökohtaista elämääni kommenttiboksissa, joten mikäli tarvetta ilmenee kysellä jotakin siihen liittyvää, laitathan minulle ennemmin sähköpostia osoitteeseen starsinhereyesblog@gmail.com kiitos! :)