lauantai 18. tammikuuta 2014

Hiljaiseloa ja tämän vuoden kuulumisia.

Melkeinpä pääsi taas kuukausi vierähtämään ilman, että sain mitään raapustettua tänne blogin puolelle. Joulukin tuli ja meni ja vuodenvaihteen jälkeen on taas palattu arkeen ja opiskelujeni pariin. 

Koulussa minulla on menossa älyttömän mielenkiintoinen opintokokonaisuus ja ehkäpä senkin vuoksi olen ennemmin selaillut koulukirjojani iltaisin, kuin päivitellyt blogia. Myös treenit ovat kulkeneet, itseasiassa paljon paremmin kuin lomalla ollessani, lieneekö syy sitten rakastamieni rutiinien paluussa rytmittämään päivääni vaiko missä, mutta mukavan tehokas fiilis oikeastaan koko ajan. :) 

Tällä tämänhetkisellä 5-jakoisella treeniohjelmallani olen treenannut nyt syksystä saakka, mutta olen hurjan tykästynyt siihen ja koen sen edelleen toimivan lihaksen kasvatustarkoituksessa todella hyvin. Ehkäpä pientä kehitystäkin on havaittavissa ainakin jalka-osastossa? 


Instagramista minut löytää nimellä Maiju_Minea

Ruokavaliota sen sijaan muutimme valmentajani Bullin kanssa vastikään tasaisista plussakaloreista nk. "kalorivaihtelu-ruokavalioon", sillä itse koin ensimmäisen ruokavalion varastoivan turhan herkästi rasvaa kroppaani. Innolla jään odottamaan, millaisia muutoksia se kropassani saa aikaan. 

Muuten oikeastaan arki pyörii koulun, treenin, poikani ja töiden ympärillä, eipä sitä kamalasti muuta ole tässä ehtinyt puuhaamaankaan. :) Pikkuhiljaa pitäisi taas keskittää katse kohti syksyä ja alkaa poseeraamaan ahkerammin sekä suunnittelemaan kisabikinejäni, tosin väri on onneksi jo päätetty. Lisenssin maksoin toissapäivänä, joten sen puolesta tämän vuoden kisasuunnitelmat ovat lukkoon lyödyt. 

Solmin myös joitakin uusia yhteistyökuvioita tälle vuodelle, joista ehkä suurinpana pitänee mainita Sporttimekka, jonka kautta vastedes tulevat kaikki käyttämäni lisäravinteet. Sporttimekan valikoima on erittäin laaja sekä tuotteet korkealaatuisia, joten olen enemmän kuin tyytyväinen päästessäni tekemään yhteistyötä heidän kanssaan. 




Tähän saakka siis vuosi 2014 on tuntunut oikein mainiolle vuodelle ja innolla jäänkin odottamaan, mitä kaikkea muuta tämä vuosi tuo tullessaan.


Kovia treenejä kaikille toivotellen, 

-Maiju 

9 kommenttia:

  1. Moi Maiju! Ihailen sun asennetta ja tavoitteellisuutta, tähän osoitteeseen kun ei oo sellasia syntymälahjaks saanut. Mulla on suhteellisen paljon tekemistä pääkopan kanssa näin offilla, koska ikäni "hoikka ja urheilullinen" olleena en pysty vieläkään olemaan kovin reiluilla plussakaloreilla pitkiä aikoja. Mua alkaa täysiä vituttaa koko homma jos housut kiristää vaikka järjellä ajateltuna se on ainoo keino kehittyä. Siksipä mun lisenssi jäänee maksamatta ja tyydyn tällä hetkellä tähän, ikinä kroppa ei kuitenkaan oo voinut paremmin kun fitnesshommat alettuani. Vaatii hulluna (mulle liikaa) päättäväisyyttä, luonnetta ja luottoa omaan tekemiseen jos vaatekaappi menee uusiks pari kertaa vuodessa! Kaikkea hyvää sulle, oot mun suosikkimuija:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana! :) ja täytyy myöntää, että kyllä se koville täälläkin ottaa, mutta 100% luotto valmentajaan vaan ja kevättä kohti, ei siinä muu auta. Ja toivon mukaan sutkin taas nähdään lavoilla pian, oot upea ilmestys. :)

      Poista
  2. Wauu! Kysyitkö sä sponssia vai ne sua? ::)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa kaverin kautta tuli puheeksi ja sitten palaveerattiin Tonin kanssa asian tiimoita. :)

      Poista
  3. Ei jaksa ikinä kommentoida ku et ikinä vastaakkaa :D sitösaamitötilaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua! Oonko unohtanut vastata johonkin? :( Anteeksi!

      Poista
  4. Kiitos, käynpä kurkkaamassa! :)

    VastaaPoista
  5. Hyvältä näyttää kunto! Eksyin jostain tänne ja innostuin lukemaan blogia vaikka kuinka pitkälle. Tosi motivoivaa tekstiä :)

    www.sonjakorpela.fitfashion.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, vaikkakin omaan silmään saisi vähän kiristyäkin ja tietenkin lihasta tulla lisää. :) Pitääpä käydä kurkkimassa sinunkin blogiasi!

      Poista

Kiitos, kun piristit päivääni kommentillasi! :) En kuitenkaan käsittele henkilökohtaista elämääni kommenttiboksissa, joten mikäli tarvetta ilmenee kysellä jotakin siihen liittyvää, laitathan minulle ennemmin sähköpostia osoitteeseen starsinhereyesblog@gmail.com kiitos! :)