torstai 27. maaliskuuta 2014

Still alive.

Jälleen kerran postausväli sen kun pitenee..Osittain siitä syystä että kaikki oikeastaan kulkee samaa rataa kuin viimeksikin. Treenit ovat pääasiassa kulkeneet hyvin, tosin tämänhetkisen työharjoittelun ja omien töiden kanssa välillä olo on tuntunut melko väsyneelle, mutta olen kuitenkin koittanut olla tarkkana että yöunet olisivat vähitäänkin sen 7 h yössä, niin luulisi sitä jaksavan. :)

Treenikiertoani olen sen sijaan muuttanut hiukan, ja kokeilussa onkin melko tarkat rutiinit. Treenaan tällä hetkellä aina su-to ja mahdollisuuksien mukaan klo 18.00. Aiemminhan kävin pääasiassa aamusella salilla, mutta työharjoittelun ja muiden aikatalujen kanssa se on hiukan mahdotonta tällä hetkellä. Ja tuossa kuuden treenissä on sekin hyvä puoli että jos ei ole illalla töitä, niin ehdin nukkumaan ne kuuluisat body-päikkärit ennen treeniä. :) 


Tiimipäivän käsitreeniä..

Alkuun tosin tuntui että kovan illalla tehdyn jalkatreenin jälkeen kroppa kävi ylikierroksilla vielä niin pitkälle iltaan, että unensaanti oli hieman haastavaa, mutta siihenkin on kroppa näemmä vihdoin tottunut ja uni maittaa taas. Koitan myös treenata samat lihasryhmät aina samana viikonpäivänä, eli sunnuntaisin etureidet ja pohkeet, maanantaisin selkää ja hauista, tiistaisin takareidet ja pakarat, keskiviikkoisin olkapäät, ojentajat ja rinnan ja torstaisin vielä jalat kokonaan uudelleen. Ainakin tällä hetkellä tämä rytmitys on tuntunut minusta hyvälle ja toimivalle.


(Almost) Everyday is leg day.

Nykyisestä ruokavaliostani pidän edelleen hurjasti, ja kolmen viikon (!!!) päästä alkava kisadieettikin tulee mitä ilmeisemmin sisältämään jonkin sorttista kalorinvaihtelua koska se tuntuu minulla toimivan niin hyvin. Innolla (ja vähäsen kauhistuneena) kyllä odotan että mitä tuolta offikilojen alta tällä kertaa paljastuu. Kovasti olen ainakin tehnyt töitä lihaskasvun eteen että kivahan se olisi jos se jossakin myös näkyisi. :)
Erittäin hyvillä mielin kyllä aloittelen dieettiä, sillä kroppa tuntuu palautuneen hyvin edellisestä kisarupeamasta ja kauniit kevätaamut suorastaan houkuttelevat aamulenkille.


Sain myös vihdoin hankittua liput Fitness Classicciin Kulttuuritalolle. Alunperinhän minun piti mennä sinne huoltamaan, mutta menen sittenkin pikkusiskoni kanssa vaan katsomaan kisoja ja nauttimaan tunnelmasta. Hyvä motivaatiopläjäys omaakin dieetinalkua ajatellen. :) 

Ensi viikolla olisi muuten tarkoitus kuvailla hiukan uusia kuvia FitBodyyn ja suureksi helpotuksekseni Prime Hair & Beauty Designin ihana Umppu lupautui laittamaan tukkani ja meikkini kuvauksiin, sillä itse olen maailman laiskin tukanlaittaja ja meikkikin näyttää rajautuvan nykyään silmäpussien piilottamiseen ja aurinkopuuteriin. :D Laittelen tänne tai Instagramiini (minut löytää nimellä Maiju_Minea) sitten kuvia lopputuloksesta, joka Umpun taidot tuntien ei voi olla muuta kun hyvä! 


Oikein mainiota alkanutta viikkoa ja kovia treenejä! :)

8 kommenttia:

  1. Saa tulla moikkaan kultsalla jos törmätään!! :)

    VastaaPoista
  2. Etkö lauantaina mee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mitenkään ehdi molempina päivinä, joten menen vain sunnuntaina. :)

      Poista
  3. Mulla on kanssa postailu jäänyt ihan nolliin, kun itellä tuntuu tuo instagram riittävän päiväkirjailuks :) Vaikka eihän se sama oo, aina on kaameesti sanottavaa kun istahtaa blogin ääreen :D Hei miksi teet tuota reiden loitonnuskonetta noin etunojassa? Minne se ottaa, jotenkin paremmin vai verrattuna nojaten? Teetkös sääkin silleen, että meet polviltes tuohon niinku väärin päin, brasilialainen peppuliike tai joku? :D Otetaan käsillä tukea selkänojasta ja levitellään :D Se on nyt jotain kuuminta hottia peppureeneissä :) Meen sunnuntaina käymään piiiitkästä aikaa tavallisella kuntosalilla, siis crossfit-salin sijaan :) Aattelin että kai sitä voisi jotain laitetta siellä heilutella, ois vähän vaihtelua vapaisiin painoihin ja tuohon perus repimiseen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu vähän sama homma että Instagramia tulee kyllä päivitettyä mutta blogia sitten vähemmän. :) Ja tolleen etunojassa se ottaa gluteus mediukseen paremmin, mikä mulla on molemmin puolin melko heikko. Sitä väärinpäin-liikettä en oo koskaan testannut mutta näytti ainakin Pajulahden tekemänä melko tehokkaalle. :) Pitäis kyllä testata. Toivottavasti oli hyvä salireissu!

      Poista
  4. Mikset huollakkaan? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei kuulemma kaveri tarvinnutkaan huoltajaa kun meikki ja tukka on hoidossa ja väri tulee tiimiltä. :)

      Poista

Kiitos, kun piristit päivääni kommentillasi! :) En kuitenkaan käsittele henkilökohtaista elämääni kommenttiboksissa, joten mikäli tarvetta ilmenee kysellä jotakin siihen liittyvää, laitathan minulle ennemmin sähköpostia osoitteeseen starsinhereyesblog@gmail.com kiitos! :)